productkortingen voor leden

print deze pagina naar pdf

10-25% korting op voedingssupplementen bij de Roode Roos
De Roode Roos is een magazijn voor orthomoleculaire voeding. De Roode Roos verleent leden van de Whiplash Stichting Nederland korting bij de koop van voedingssupplementen. De korting ligt tussen de 10 en 25%.
Om gebruik te maken van deze korting vraagt de Roode Roos u jaarlijks om een kopie van een bankafschrift, waarop uw contributie aan de Whiplash Stichting Nederland staat vermeld. Deze kunt u sturen aan: De Roode Roos, postbus 16035, 2500 BA Den Haag of per fax: 070-301 07 07. Ook kunt u het afschrift scannen en mailen naar orders@derooderoos.com. Bij een eerste bestelling zullen zij tevens vragen om uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer, geslacht en geboortedatum.
Meer informatie op www.derooderoos.com


20% korting bij Leesgemak
Heeft u klachten bij lezen en schrijven? Leesgemak.nl biedt hulpmiddelen die de houding tijdens het lezen of schrijven ondersteunen. Bijvoorbeeld een steun die uw boek op een verhoging plaatst, zodat u met uw hoofd rechtop kunt lezen. De producten zijn licht van gewicht en in- en uitschuifbaar. Makkelijk op te bergen of mee te nemen naar een vergadering of op reis.

Leesgemak.nl geeft donateurs van de Whiplash Stichting Nederland een korting van 20% op haar hulpmiddelen. Meer informatie op www.leesgemak.nl. Contact en bestellen kan via dezelfde website. Vermeld bij de opmerkingen uw naam en donateurnummer.

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker