Whiplash Stichting Nederland

print deze pagina naar pdf

Pijn
- www.mijnpijn.nl: Europese actie voor beter pijnmanagement.
- www.pijnplatform.nl: de Stichting PijnPlatform komt op voor iedereen die pijn heeft en geeft informatie over pijn en pijnbestrijding.
- www.dutchpainsociety.nl: zet zich in voor meer wetenschappelijk pijnonderzoek en het verbeteren van de praktische pijnbestrijding in Nederland.
www.mijnpijncoach.nl; een zelfmanagementprogramma voor mensen met langdurige zenuwpijn

Hersenletsel
- www.hersenletselorganisaties.nl: samenwerkingsverband van organisaties voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)
- www.hersenstichting.nl: informatie over hersenen, onderzoek en activiteiten
- www.nah-cafe.nl: nah cafés
- www.vilans.nl/nah: informatie over diverse onderzoeken, projecten en rapporten over NAH
- www.neurofederatie.nl: netwerk van Nederlandse neurowetenschappers

Zorg
- www.kiesbeter.nl; (keuze)informatie over zorg en zorgverzekeringen (bijvoorbeeld polissen vergelijken)
- www.zorgkaartnederland.nl: zoek, vind en waardeer zorgaanbieders
- www.digitalezorggids.nl: digitale zorgtoepassingen voor patiënten, zorgverleners en zorginstellingen
- www.zorgvoorelkaar.com: online marktplaats voor vrijwillige en professionele hulp (zowel vraag als aanbod)

Letselschade
-
www.asp-advocaten.nl: vereniging van letselschade-advocaten die alleen voor slachtoffers werken. De WSN heeft met de ASP een samenwerkingsconvenant.
- www.verkeersongeval.nl / www.letselschaderaad.nl: informatie over letselschade (na een verkeersongeval)
- www.keurmerkletselschade.nl: keurmerk voor letselschadehulpverleners

Welzijn en ondersteuning
- www.mee.nl: ondersteuning bij leven met een beperking