10 Waarom zou ik voor een ASP advocaat kiezen?

heart

Een ASP-advocaat staat voor kwaliteit en voor onafhankelijkheid. De leden van deze specialistenvereniging hebben allen de Grotius Opleiding Personenschade gevolgd en houden zich fulltime bezig met letselschadezaken. Daarnaast treden de leden alleen op voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Daarmee is gewaarborgd dat zij u optimaal kunnen bijstaan en er nimmer tegenstrijdige belangen ontstaan. Daarnaast zijn ASP-advocaten goed ingesteld op de discussie met de verzekeraar over bijvoorbeeld het causale verband. Het is in dat geval immers van essentieel belang welke persoon als –medische- deskundige aangesteld zal worden (niet een arts die op voorhand niet in whiplash geloofd). Een ASP-advocaat kan u helpen bij het maken van de keuze voor deze deskundige en vervolgens ook de uitkomst van het deskundigenonderzoek vertalen naar wat er juridisch nodig is om de aansprakelijkheid en het causale verband aan te nemen.

(antwoord d.d. 20 november 2013)
 
Lees meer bij Rechtshulpverlener

 
 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, neem dan contact met ons op.  

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden ontvangen waardevolle informatie en ondersteuning. En kunnen gebruikmaken van de ledenvoordelen. 

Lees meer

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees meer

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer