Nieuwsbrief - even bijpraten

groei

Nieuwsbrief - even bijpraten

Geplaatst op 16-10-2020  -  Categorie: Thema: over ons

Sneller dan u van ons gewend bent, ontvangt u weer een nieuwsbrief. We vinden het belangrijk u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom de WSN.

 

Het zijn hectische tijden, niet alleen door de Covid-crisis.

Zoals u inmiddels waarschijnlijk weet, heeft het bestuur van de Whiplash Stichting Nederland enkele weken geleden moeten concluderen dat de stichting niet zou kunnen voortbestaan. De zittende bestuursleden wilden en willen, om uiteenlopende redenen, hun functie neerleggen. Er is gezocht naar kandidaat-bestuursleden die de stichting zouden willen en kunnen voortzetten. Daar bleek jammer genoeg onvoldoende animo voor te zijn en dat dwong het bestuur tot de moeilijke maar onvermijdelijke beslissing om de stichting dan op te heffen.  

Dat doet alle bestuursleden even veel pijn als het u mogelijk doet. We onderschrijven immers allemaal het belang van een goede belangenvertegenwoordiging voor en ondersteuning van de duizenden whiplashpatiënten in Nederland.

Daarom blijft het bestuur tot het laatste moment zoeken naar mogelijkheden om die belangenvertegenwoordiging (en alle andere zaken die de stichting doet en deed in het belang van whiplashpatiënten) ook in de toekomst op een of andere wijze te laten voortbestaan.  Daarbij houden we zelfs nog de mogelijkheid open dat er tóch een nieuw bestuur wordt gevonden.

Dat betekent dat we dus niet alleen werken aan de opheffing van de stichting, maar dat we ook kijken naar de mogelijkheid om bepaalde activiteiten elders ‘onder te brengen’ én naar de mogelijkheid om tóch geschikte bestuursleden te vinden om de stichting voort te zetten.

 

In de komende weken zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

We doen ons best, we hopen op het beste.

 

 


 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, lees op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken. 

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden van de Whiplash Stichting ontvangen waardevolle informatie, ondersteuning en kunnen gebruik maken van de ledenvoordelen. 

Lees meer over het lidmaatschap

 

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees hoe u kunt bijdragen

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer over donaties