themadag 2021

groei
website-header-themadag
 

Zaterdag 17 april 2021 organiseert de Whiplashstichting Nederland samen met de ME/CVS-stichting en Fibromyalgie en Samenleving F.E.S. een themadag geheel in het teken van vermoeidheid.

 

Chronische vermoeidheid is een klacht die bij een whiplash erg vaak voorkomt. Veel mensen vinden de moeheid erger dan de pijn, daar kun je je veel moeilijker tegen wapenen. Op de themadag komen sprekers die je handvaten bieden om te gaan met deze vermoeidheid.  

 

 
 
Dr. Ewa Klaver

Dr. Ewa Klaver-Król is neuroloog en klinisch neurofysioloog. Zij geeft een presentatie over de bevindingen van haar laatste onderzoek over spierreacties bij mensen met CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom)

Dr. Frits Winter

Medisch psycholoog Frits Winter is gespecialiseerd in chronische pijn. Hij geeft een presentatie over chronische vermoeidheid en geeft handvaten hoe je in de praktijk deze vermoeidheid weer meer onder controle kunt krijgen

Marije Toussaint

Marije Toussaint is opgeleid tot vaktherapeute dans. Ze is expert in dansen en bewegen met chronische klachten en vermoeidheid. Daarnaast is ze al jarenlang vrijwilliger bij de Whiplash Stichting Nederland. Op de themadag zal ze een workshop verzorgen waarin bewegen met plezier en leren luisteren naar de signalen van je lichaam centraal staan.

Dr. Joris Vernooij

Internist dr. Joris Vernooij kan worden gezien als een autoriteit op het onderwerp vermoeidheid. Hij is als internist eindverantwoordelijk voor medisch specialistische zorg bij de Vermoeidheidskliniek en heeft veel wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor deze dag in volle gang. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie.  Donateurs van de WSN of van de andere organisaties hebben gratis toegang tot de livestream van de themadag. Ben je geen lid? Dan vragen we een bijdrage van €5,-

 

 
aanmeldformulier

Ja!    Ik meld me aan voor de themadag over vermoeidheid.

 

 

 

De online themadag is voor donateurs gratis te volgen. Ben je geen donateur van de stichting? Dan betaal je €5. Machtig hieronder de WSN voor automatische incasso. Je kan natuurlijk ook donateur worden en profiteren van andere voordelen van het lidmaatschap.

Hierbij machtig ik Whiplash Stichting Nederland (WSN) voor het afschrijven van het inschrijfgeld van €5 voor de themadag over vermoeidheid.

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, lees op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken. 

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden van de Whiplash Stichting ontvangen waardevolle informatie, ondersteuning en kunnen gebruik maken van de ledenvoordelen. 

Lees meer over het lidmaatschap

 

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees hoe u kunt bijdragen

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer over donaties