Themadag Bewegen

groei

Zaterdag 12 februari 2022 organiseert de Whiplashstichting samen met F.E.S. en de ME/CVS-stichting een online themadag. Deze dag staat in het teken van:

 

Bewegen met chronische pijn

 

Bewegen is voor iedereen gezond. Juist ook als je een whiplash hebt. Starten hiermee is niet altijd even makkelijk. Pijn en vermoeidheid helpen zeker niet mee. Tijdens deze online bijeenkomst spreken professionals over bewegen als je chronische pijn hebt.

Een ochtend om je te informeren, inspireren en hopelijk te activeren om in beweging te komen én te blijven met een whiplash. 

 Marije Toussaint is vaktherapeut dans & beweging en daarnaast ook ervaringsdeskundige. In haar praktijk geeft ze lessen 'bewegen met chronische pijnklachten'. Tijdens haar interactieve lezing laat ze je kennis maken met haar specifieke manier van werken. Verder geeft ze praktische tips voor hoe je kunt starten met in beweging komen en wellicht daarmee ook je grenzen wat verlegt (i.p.v. eroverheen te gaan).

 

 Fysiotherapeut Hr. M.C. (René) Zegers. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een chronische pijnaandoening. Hij is lid van het Reuma Netwerk Utrecht en zat jarenlang in de medische adviesraad van F.E.S.

Renè gaat in zijn presentatie belichten welke vormen van bewegen geschikt zijn voor mensen met chronische pijn en hoe je dat het beste kunt inpassen in het dagelijks leven.

 

 Natuurlijk gaan we ook aan de slag met bewegen. In een workshop maak je kennis met een vorm van bewegen die je wellicht aanspreekt.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie. 

 

 Ben jij erbij?

             Meld je vast aan!

 

 

 De bijeenkomst is alleen online bij te wonen. Aanmelden is voor donateurs gratis. Ben je geen donateur? Dan zijn de kosten €5. Je kunt je natuurlijk ook bij ons aansluiten en profiteren van nog meer voordelen. 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, lees op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken. 

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden van de Whiplash Stichting ontvangen waardevolle informatie, ondersteuning en kunnen gebruik maken van de ledenvoordelen. 

Lees meer over het lidmaatschap

 

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees hoe u kunt bijdragen

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer over donaties