Whiplash Magazine 2020 1 info

heart
Whiplash Magazine 1 2020

In deze editie onder meer:

• De kracht van dans: ’Wie danst, geeft zichzelf de kans om alle gêne overboord te gooien.’
  • Epische behandeling: Verena Huitema onderging een behandeling in de Amerikaanse Cognitive FX-kliniek
  • Whiplash en causaal verband in de rechtspraak: Hoe bewijs je dat je klachten en schade het gevolg zijn van het ongeval?
  • Interview met actrice Margôt Ros: ‘Ik heb een tijd gedacht dat ik door mijn hersenaandoening Toren C niet meer zou kunnen doen’.

Verder in dit magazine:

• Voorwoord
  • Bericht van het bestuur
  • Anders kijken naar pijn
  • Vrijwilliger Miranda Baak in het zonnetje
  • Lieve Loes: Lekker weg met een whiplash
  • Column: Een schitterend ongeluk
  • Column: mag je op vakantie als je ziek bent?
  • Hoopgevend onderzoek uit Zweden
  • Boek: Klap – Christine Kliphuis
  • Nieuwtjes en activiteiten
  • Whiplash in de media
  • In memoriam: Irene Messi
  • Vacatures WSN

Leden ontvangen half mei 2020 een exemplaar thuis. Heeft u het magazine eind mei nog niet ontvangen, neem dan contact op met ons secretariaat.

Leden kunnen het magazine, na verschijning in mei, ook downloaden of online lezen via inloggen voor leden.

Bent u nog geen lid en wilt u dit magazine toch niet missen? Word dan nu lid.

Wilt u reageren op dit magazine of ideeën aanleveren voor een komende editie? Al uw reacties zijn welkom, via eitcader.[antispam].@whiplashstichting.nl

Helaas zal de Whiplashstichting per 01-01-2021 opgeheven worden wegens gebrek aan bestuursleden. Het is niet meer mogelijk om donateur te worden. We streven er naar, voor de huidige donateurs, alle informatie tot die datum beschikbaar te houden. Voor meer informatie, zie nieuwbrief.

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief opheffing WSN

Even bijpraten